Gázpalack

Gázpalack

Helló világ!

2015. január 25. - Petrovszki László

Üdv mindenkinek!

Petrovszki László vagyok, 21 éves politológus hallgató, aki szabadidejében szeret kockulni, moderálatlanul alkoholt fogyasztani és főzőcskézni. A blogom az utóbbi hobbimat hivatott rögzíteni. Nem rendelkezem semmilyen gasztronómiai képesítéssel, amit tudok a főzésről azt fateromtól vagy a magam kárán tanultam.

Ahogy a blog címe is sejteti nem a könnyű és egészséges (buzis) ételeké lesz a főszerep, hanem az "egyetemista, laktató" stílusú ételremekeké. Az oldalamon szeretném megosztani a sikeres és kevésbé sikeres kompozícióimat, amiket az egyetemi hétköznapokon vagy a "kedves" barátaimmal készítek egy hétvégi sörözés közben. 

Remélem élvezni fogjátok a blog olvasását, és néhányan esetleg még arra is rávetemedtek, hogy használjátok professzionális receptjeimet. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gazpalack.blog.hu/api/trackback/id/tr837108865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása